Fashion·Shopping

Kleding: nooit meer verzendkosten betalen

Wel eens online iets geshopt? Dat verbaast niks, zo waren er in 2015 meer dan 10 miljoen online shoppers in Nederland.

online-shoppers
Grafiek met het aantal online shoppers – bron: CBS

De items die veel online gekocht worden – vooral reizen en kleding

Reizen en kleding zijn nog steeds de meest online gekochte producten en diensten. In 2014 regelde twee derde van de frequente e-shoppers een tripje online of kocht kleding of schoenen via internet. Verder bestelde meer dan de helft online kaartjes voor evenementen. Ten opzichte van 2013 kochten vooral meer mensen goederen voor het huishouden -waaronder zowel meubels, wasmachines als speelgoed vallen- een stijging van 31 naar 39 procent. Ook levensmiddelen, cosmetica en schoonmaakproducten werden vaker op internet aangeschaft (Bron: CBS).

Het blijkt echter in de praktijk dat de verzending een struikelblok kan zijn voor het doen van online aankopen. Het liefste betalen consumenten natuurlijk helemaal geen verzendkosten. Je kunt ze bijvoorbeeld ontwijken met een trucje door iets meer te bestellen en een drempelbedrag voor gratis verzending te halen. Maar het liefste bestel je je producten gewoon met áltijd gratis verzending.

De oplossing – Gratis Levering

Daarom is er nu gratis levering, een overzichtssite van shops die gratis bezorgen. Van kleding tot laptops, ze worden allemaal gratis geleverd als je ze bestelt bij een webshop uit dit overzicht. De site wordt in dit filmpje goed uitgelegd. Mocht je nog vragen hebben over gratis levering, kun je altijd een vraag stellen via Twitter.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s