Living·Wonen

Meubels online vergelijken een overzicht

Het is weer oktober, een echte typische woonmaand. De bladeren vallen uit de bomen en de verwarming gaat een graadje warmer. Het ideale moment om jouw huis woonklaar te maken.

Maar waar vind je mooie en betaalbare meubels?

Furn.nl is dé kijk- en vergelijksite op het gebied van meubels en meubelwebshops. De site werkt voor diverse soorten woonartikelen en tuinartikelen. Vergelijk onder andere tafels, stoelen, sierkussens en tuinmeubelen met elkaar op het gebied van kleur, materiaal, merk en prijs. Er staan niet alleen banken en tafels, maar ook specifieke nicheproducten zoals eettafelbanken, serviessets en 4-zits en 5-zits banken.

Je filtert op allerlei dingen, van prijs tot kleur

Dankzij onze handige zoekfunctie en specifieke categorieën vind je in no-time wat je zoekt. Van rode stoelen tot keukenbanken. Je kunt namelijk vergelijken op kleur, merk, materiaal, levering, prijs en nog veel meer. Dit filteren kun je aan de linkerkant van de pagina doen en op de mobiele telefoon klik je op de knop ‘filter’. Naast grote shops als Home24</a vergelijk je ook bekende en minder bekende meubelwebshops als DesignOnline24 en Basiclabel op factoren als leveringstijd en kosten. In het brede aanbod aan webwinkels op furn.nl vind je Dutch Design meubelen naast budgetvriendelijke meubels – voor ieder wat wils dus!

Allerlei soorten meubels

Ook het stijlvolle aanbod van Neerlands trots Zuiver, Moooi en vtWonen vind je op furn.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s